GDPR

Ve společnosti KNEBL mobil s.r.o. bereme ochranu osobních údajů vážně. Veškeré osobní údaje poskytované návštěvníkem jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnou legislativou České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a zákonem o elektronických komunikacích č. 127/2005 Sb. Jsme připraveni také na Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, zvané “GDPR”. Veškeré Vámi uvedené osobní údaje budou využity pouze k účelu komunikace, jež je předmětem Vámi zaslaného dotazu.

Oprávněná osoba pro nakládání s osobními údaji: Jan KNEBL.

V případě, že si přejete odstranit Vaše osobní údaje z naší databáze, kontaktujte nás prosím pomocí e-mailu info@kneblmobil.cz. Vaše osobní údaje budou neprodleně odstraněny, o čemž budete informováni.

COOKIES

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Správcem osobních údajů je KNEBL mobil s.r.o., IČ: 26086361 | DIČ: CZ26086361 | Otakarova 1157/61, PSČ 37001 České Budějovice,  pro níže uvedené účely v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů (dále „Zákon“) a v rozsahu nezbytně nutném pro dosažení daného účelu po nezbytně nutnou dobu vymezenou buď podmínkami daného zpracování anebo podle právních předpisů.

Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, ale v případě odmítnutí souhlasu s podmínkami jejich zpracování pro dosažení daného účelu je možné, že nebudete mít nárok např. na členství ve věrnostním klubu nebo služba nebude moci být poskytnuta, neboť osobní údaje jsou nezbytně nutné pro takový účel.

Zpracování může být prováděno manuálně nebo automaticky, a to i prostřednictvím třetích osob, zejména reklamní agentury, která společnosti KNEBL mobil s.r.o. dodává služby. Společnost KNEBL mobil s.r.o. garantuje, že reklamní agentura nebude data využívat k žádným jiným účelům a neposkytne data žádné třetí osobě.